Image Alt

Tietoa meistä

ÅiFK Padel info

ÅiFK Padel

.

ÅiFK Padel on avattu syksyllä 2023 Turkuun Skanssin alueelle. Skanssin alueelle on helppo saapua koko Turun alueelta, Kaarinasta ja miksei kauempaakin. Lounge- ja lämmittelyalueilla lämmittelet hyvin ennen suorituksen alkua. ÅiFK Padel tarjoaa upean lajin, hauskanpitoa ystävien ja lasten kanssa sekä kilpailuhenkisemmille parhaat pelit. Padel voi olla myös elämäntapa. Hallissa on 11 nelinpelikenttää ja yksi kaksinpelikenttä. Pystymme myös tarjoamaan urheiluseuroille tai yksityistilaisuuksiin neljä nelinpelikenttää omassa rauhassa ja sopuhintaan. Ole yhteydessä!

Jubo Padel kentät

Mikä ÅiFK Padel?

.

ÅIFK Padel ei ole uusi padelseura, eikä se sellaiseksi suunnittele kehittyvänsä. ÅIFK Padelin toimintaa pyöritetään pääsääntöisesti talkoovoimin. Taustalla on HF ÅIFK:n käsipalloseura. Hallin palvelut, varausjärjestelmä ja maksuliikenne on pyritty järjestämään mahdollisimman yksinkertaisiksi ja ne saattavat vaatia asiakkailtamme jonkin verran omatoimisuutta. Meillä ei ole toistaiseksi mahdollisuutta jatkuvaan päivystykseen paikan päällä tai puhelimitse, mutta pyrimme vastaamaan yhteydenottoihin mm. vuorovarauksista ja laskutuksesta mahdollisimman nopeasti. Ymmärrämme että tämä ei välttämättä vastaa palvelutasoa muissa padel-keskuksissa. Parhaiten saat meihin yhteyden, mm. vakiovuorovarauksiin, valmennuksiin tai yksityistilaisuuksiin liittyvissä kyselyissä sähköpostilla [email protected]. Otamme mielellämme myös palautetta toiminnan kehittämiseksi! Hyviäkin uutisia on. Tulemme pitämään hintamme kilpailukykyisinä ja Padelkeskuksen tuotto menee kokonaisuutena lasten, nuorten ja pääsarjatason amatööriurheilun tukemiseen. Tämän lisäksi pyrimme siihen, että ÅIFK Padel voisi olla ensimmäisiä työpaikkoja nuorille urheilijanaluille. Kiinnostuneet voivat olla yhteydessä! Tervetuloa!

Näin saavut meille

ÅiFK Padelin löydät osoitteesta Fiskarsinkatu 6, 20750 Turku. Varauksen mukana saamallasi koodilla pääset sisään sekä hallin takana olevasta portista, että käyntiovesta. Auton voi siis jättää myös suoraan pääoven eteen. Varauksen yhteydessä saamasi ovikoodi toimii myös Fiskarsinkadulla hallin takana sijaitsevaan porttiin, josta pääsee parkkipaikalle hallin sisäänkäynnin eteen. Koodisi toimii 15 minuuttia ennen ja jälkeen varaamasi vuoron

Ovet meillä on lukossa 24/7 ja varatessasi vuoron saat ovikoodin, jolla pääset 15 minuuttia ennen vuoron alkamista sisään. Opaskyltit johdattavat sinut peliareenalle tai pukuhuoneisiin. Pukkarit paikan päältä luonnollisesti löytyvät ja suihkuunkin pääsee pelien jälkeen, mutta suihkutilamme ovat kieltämättä toistaiseksi vaatimattomat. Peliareenalta löytyy myös mailojen ja pallojen vuokrauspiste sekä juoma- ja välipala-automaatti. Maksut voit suorittaa MobilePaylla.

Henkilökunta

Tavoitat henkilökuntamme sähköpostilla [email protected]. Henkilökuntaamme ei ole jatkuvasti paikalla, vaan erillisinä aikoina ja erilaisissa tapahtumissa. Suoritamme tiloissa säännöllistä siivousta. Puhelimitse et meitä vielä tavoita!

Valmennukset

Neuvottelemme parhaillaan valmennuksesta ÅiFK Padelissa. Päivitämme tiedot, kun meillä on jotain virallista.

INFO
Close

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Pellentesque vitae nunc ut
dolor sagittis euismod eget sit amet erat.
Mauris porta. Lorem ipsum dolor.

Working hours

Monday – Friday:
07:00 – 21:00

Saturday:
07:00 – 16:00

Sunday Closed

Our socials
About